Fórum szabályzat

Észrevételek, vélemények, javaslatok a fórumra
Admin
Adminisztátor
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2021.08.30. 13:52

Fórum szabályzat

Hozzászólás Szerző: Admin »

Figyelem! Az alábbi szabályzatot minden regisztrált tag betartani köteles!
Ellenkező esetben figyelmeztetés jár. Három figyelmeztetés után pedig kitiltás!

- TILOS: bárkit sértegetni, családtagját vagy hozzátartozóját szidni!
- TILOS: trágár, alpári hangnemben fórumozni!
- TILOS: folyamatos SPAM, akár PÜ-ben, akár a fórumon, azonnali kizárást von maga után!
- TILOS: politikai, vallási vitákat indítani!
- TILOS: felnőtt, +18-as témákat belinkelni!
- TILOS: csalásra buzdító programokat hirdetni a fórumon.

Regisztráláskor minden tag elfogadta a regisztrációs feltételeket, amelyet szintén köteles betartani (ennek néhány pontját fentebb is említettem):
Azzal, hogy használod a „Hogyan spóroljak?” fórumot (a továbbiakban „mi”, „a fórum”, „Hogyan spóroljak?”, „https://hogyansporoljak.hu”) elfogadod, hogy betartod az alábbi feltételeket. Ha nem fogadod el, kérjük ne használd, illetve ne is keresd fel a fórumot. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk, és habár a lehető legtöbbet megtesszük, hogy értesítsünk a változásról, érdemes rendszeresen áttekinteni ezt az oldalt, mivel a fórum használati feltételeinek megváltoztatása utáni további használatával beleegyezel az új feltételek betartásába.

A fórumot a phpBB hajtja, mely egy a „GNU General Public License v2” (a továbbiakban „GPL”) licenc alatt kiadott fórumszoftver, és a www.phpbb.com, valamint magyarul a phpbb.hu weboldalról tölthető le. A phpBB csak lehetőséget nyújt az internet alapú kommunikációra; a phpBB Limited nem felelős azért, hogy milyen tartalmakat, illetve magatartást engedélyezünk. További információért a phpBB-ről, kérjük, látogasd meg a https://www.phpbb.com/ weboldalt.

Beleegyezel, hogy nem küldesz semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazádban, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén.
Válasz küldése