Miért hoztam létre ezt a fórumot?

Fórum tagjainak bemutatkozása
Admin
Adminisztátor
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2021.08.30. 13:52

Miért hoztam létre ezt a fórumot?

Hozzászólás Szerző: Admin »

Kedves Olvasó!

Sok szeretettel köszöntelek az oldalamon. Zoli vagyok, 31 éves, budapesti lakos. Mindig is szerettem a kedvezményeket, akciókat és a spórolást és úgy gondolom, hogy ebben a koronavírus helyzetben ez még inkább fontosabb téma lett sokak életében. Főleg akkor, ha valaki munkanélküli és éppen állás keresésben van. Régebben internetes pénzkereséssel foglalkoztam, de a tapasztalatom az, hogy nagyon keveset lehet vele keresni. Rájöttem, hogy ha jobban odafigyelek arra, hogy mit vásárolok és mennyiért, sokkal több pénzt 'kereshetek' vele.

És ezzel kapcsolatban egy nagyon szuper idézet: "Amit megtakarítunk, olyan, mintha megkerestük volna." (John Steinbeck)

Azért hoztam létre ezt a fórumot, mert szeretnék segíteni neked spórolni és azért is, mert szeretném ha te is segítenél nekem, nekünk. Ezen a fórumon megosztok néhány spórolási tippet, trükköt, amit az elmúlt időszak alatt megtudtam, kipróbáltam és beváltak. Nyugodtan kérdezz a hozzászólás részlegen, illetve minden ötletet vagy tanácsot szívesen veszek. A terveim között van, hogy idővel több különböző akció, kedvezmény is elérhető lesz.

A fórumon csak legális spórolási módszerek jelennek meg. Ha hasznosnak találod az oldalam, kérlek regisztrálj és oszd meg velünk, te milyen spórolási praktikákat használsz!

Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat, várom a tiédet! 8-)
Válasz küldése